MICHIEL POLMAN

is de drijvende kracht achter SamenThuis

Michiel Polman heeft 15 jaar ervaring opgedaan met het (her)ontwikkelen van (woning-) bouwprojecten bij Heembouw, AM en BAM. Hij heeft dan ook een breed netwerk aan relaties opgebouwd. Hij noemt zichzelf een ‘bouwer’, iemand die projecten initieert én realiseert. Zijn passie zit in het creëren van een thuis voor toekomstige bewoners én een mooi rendement voor en samen met opdrachtgevers en partners.

Door vanuit een lange termijn visie samen te werken met diverse partners (architecten, aannemers, investeerders, etc.) heeft SamenThuis Vastgoedontwikkeling de beschikking tot alle benodigde middelen om locaties risico dragend te verwerven en te ontwikkelen.

ERVARINGEN

met SamenThuis

“De samenwerking met  Michiel Polman ervaren wij als zeer prettig. Dit was zo als ‘oud’-collega bij Heembouw Wonen, maar zeker ook in de samenwerking daarna. Michiel is zeer creatief en proactief in het vinden van oplossingen voor complexe ontwikkelopgaven, waarbij hij de belangen van de diverse stakeholders blijft behartigen. Daarnaast weet Michiel altijd weer te verrassen met de snelheid en de creatieve manier waarmee vragen voor ons als opdrachtgever worden ingevuld. Mede dankzij zijn creatieve en oplossingsgerichte manier van werken leidt dit altijd tot de maximale waarde van een locatie, zowel voor de toekomstige doelgroep als de huidige eigenaar”

– Guido Voermans, Heembouw

“STVGO staat voor snel beslissen en geen eindeloze onderhandelingen, ook als ze samenwerken met anderen. Ze doen wat ze zeggen, dat werkt prettig. Ze zijn in staat te innoveren met de NOM-woningen: de eerste voor STVGO én voor Houten.”

– Peter Bos, Gemeente Houten

“Wij hebben diverse keren samengewerkt met SamenThuis Vastgoedontwikkeling en ervaren het iedere keer als zeer prettig; een betrouwbare partij waarbij afspraken altijd worden nagekomen. Het creatieve en oplossende vermogen van Michiel Polman wordt gewaardeerd en zorgt er mede voor dat het totaalplaatje klopt.”

– Tonnie Reuvers, Reuvers Bouw en Ontwikkeling

SAMENWERKINGEN

met SamenThuis